Cărți

Negustorul de manuscrise – John Grisham

Am ieși într-o zi cu un prieten să ne plibăm prin oraș și tot vorbind și mergând am ajuns în fața unei librării. Ne-am hotărât amândoi să intrăm și să ne uităm printre rafturi. Amândurora ne plac cărțile, amândoi citim așa că ne-am gândit că asta ne-ar face ziua și mai bună. Tot plimbându-mă printre rafturi și răsfoind cărți am dat din întâmplare peste o carte a cărui titlu mi-a atras atenția. „Negustorul de manuscrise” de John Grisham. M-am așezat într-un loc special de citit și am început să o frunzăresc. Între timp prietenul meu și-a găsit și el o carte, s-a așezat lângă mine și ne-am apucat amândoi să citim.

Am început cu rezumatul scurt de pe spatele coperții. Acesta m-a făcut să fiu și mai curioasă despre conținutul cărții atunci când am văzut cuvinte cheie precum jaf, hoți și altele. Apoi am trecut la informații despre autor de pe interiorul învelitorii cărții. Cartea m-a captivat de la primele pagini și nici nu am observan că timpul s-a scurs atât de repede și că deja trebuia să plecăm. De atunci mi-a rămas cartea în minte.

sursa: libris

Într-un final, când am reușit să strâng bani ca să mi-o cumpăr, am comandat-o. Exact cum mă așteptam, aceasta a fost minunată și am citit-o imediat. Avea de toate pentru toti: acțiune, suspans, puțină dragoste, dramă. Tot ce îți puteai dori. Personajul principal mi-a plăcut cel mai mult. Felul în care acesta s-a dezvoltat, trecutul lui, inteligența de care a dat dovadă, viclenia, precauția toate aceste caracteristici ale sale m-au făcut să-l îndrăgesc și să-l respect.

Vă recomand din tot sufletul această carte. John Grisham este printre autorii mei preferați și va rămâne așa pentru mult, mult timp. Este un fost avocat cu multă experiență în domeniu și mereu găsesște ceva interesant despre care să scrie așa că nu ezitați să îi cumpărați cărțile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.