Seriale

Carmen Sandiego

        Voi ce faceți dacă nu puteți dormi noaptea? Eu personal nu am nicio soluție pentru problema asta așa că după cateva ore de întors de pe o parte pe alta renunț la a mai încerca să adorm și îmi iau telefonul în mână în speranța că după câtva timp o să îmi fie somn. De obicei doar navighez pe facebook sau pe instagram în încercarea de a mă plictisi până adorm, dar în seara asta am decis să intru pe Netflix și să mă uit la un episod sau două din orice îmi apare prima data pe prima pagină.

            Din diversele lucruri care mi-au apărut unul mi-a captat atenția după titlu și după imaginea cu această tipă roșcată și îmbrăcată în roșu. Am dat click pe serial, am citit rapid despre ce e vorba, m-am uitat la trailer și am decis că la el mă voi uita până îmi vine somnul.

„Carmen Sandiego” este un serial de animație original Netflix care are ca personaj principal cel mai mare hoț din lume. Sau ar trebui să spun cea mai mare hoață din lume. Carmen a cerscut pe o insulă unde se află academia V.I.L.E (Villains International League of Evil), o școală unde învăța cum să devină un agent V.I.L.E. Despre cum a ajuns acolo și ce a făcut vă las să aflați din serial.

Carmen trece printr-o serie de întâmplări alături de doi hoți profesioniști, Ivy și Zack, și Player, un hacker foarte talentat care își folosește abilitățile doar pentru bine. Misiunea acestora este de a înfrânge V.I.L.E și de a fura de la ei tot ce au luat. Mulți inamici îi stau în cale, unii dintre ei find prieteni vechi de pe vremea când încă era la academie, situații dificile o așteaptă, dar întotdeauna reușește să treacă cu bine prin tot alături de prietenii ei de încredere.

Momentan serialul are doar nouă episoade, dar un sezon doi vă apărea în curând. Sper că prin acest articol v-am convins să vă uitați la Carmen Sandiego!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.