Jocuri

Dr. Jekyll și Ms. Hyde – un joc excelent

„Straniul caz al doctorului Jekyll și al domnului Hyde” (în engleză „Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde” cunoscută și sub denumirile de „The Strange Case of Jekyll Hyde, Dr Jekyll and Mr Hyde”, „Jekyll & Hyde”) este o povestire scrisă (în anul 1886) de Robert Louis Stevenson a cărei acțiune are loc în Londra și îl are ca pesonaj principal pe avocatul Gabriel John Utterson. Acesta investigheză o serie de întâmplări ciudate care par să aibe legătură cu prietenul său doctor, Henry Jekyll și cu maleficul Edward Hyde.            

Aici sunt mai multe detalii despre carte, autor, inspirația acestuia și personajele sale.

Filme și seriale

Pe baza povestirii lui Robert Louis Stevenson s-au făcut filme și seriale. „Dr. Jekyll and Mr. Hyde” este un film horror din 1931, iar „Jekyll & Hyde” este un serial de zece episoade din 2015. S-au creat, de asemenea, diverse personaje inspirate din legătura celor doi, Jekyll și Hyde, personaje precum Hulk din universul Marvel și Two-Face din universul DC. Dar pe lângă filme și seriale am descoperit recent un joc.

Jocuri

Am descoperit jocul întâmplător când navigam prin Google Play în căutarea a ceva ce să mă ajute să-mi treacă timpul mai repede. Trailerul jocului m-a făcut imediat să vreau să-l descarc. „MazM: Jekyll and Hyde” (după cum îl puteți găsi pe google play) este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am jucat pe telefon. Personajele sunt desenate într-un mod atrăgător, iar modul de joc este foarte bun. Vă garantez că nu o să vă plictisiți nici măcar o secundă jucând acest joc.

Ce îmi place cel mai mult la el este faptul că nu e necesar să cumperi nimic în el (decât dacă vrei), iar asta nu este o piedică în a ajunge la capătul poveștii și a finaliza jocul. Singurul lucru care este necesar pentru a putea afla întreaga peste din joc este să te uiți la reclame pentru a căștiga niște bănuți și a debloca cu ei episoade suplimentare din poveste, dar care te ajută să înțelegi totul mai bine.

Al doilea lucru care îmi place foarte mult la acest joc este că în poveste sunt incluse și căteva mici joculețe și misiuni pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea citi mai departe. Nu este genul acela de joc plictisitor în care doar stai să citești textul până la final, ci este făcut într-un mod foarte creativ.            

aceasta este o captură de ecran din joc

Vi-l recomand cu tot dragul și sper să vă distrați jucându-l!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.