Timp liber

Pinterest – o sursă infinită de inspirație

De fiecare dată când se apropie ziua unui prieten încerc să găsesc idei cât mai originale și deosebite pentru a face cadoul meu puțin mai special decât restul. Sunt genul de persoană căreia îi place să muncească la un cadou, să pună suflet în el și să-l facă cât mai atractiv, dar și cu o notă personală. Îmi place la nebunie să-mi las amprenta pe un cadou, ca persoana care îl primește să își amintească mereu de la cine e și poate chiar ca acel cadou să aducă un zâmbet pe fața celui sau celei care îl primește.

Mereu am găsit idei minunate de cadouri pe Pinterest. La început foloseam platforma doar pentru a căuta poze cu anumite tematici pentru fel și fel de grupuri de pe Facebook, pentru citate, iar mai apoi pentru idei de cadouri. Am găsit acolo o sursă infinită de inspirație, ba chiar am împărtășit câteva idei cu una dintre prietenele mele care le-a și pus în practică și i-a făcut iubitului ei un cadou aniversar deosebit.

imagine sugestiva cu un borcan mic

Idei pentru cadouri pe Pinterest

Una dintre ideile pe care Pinterest mi le-a oferit a fost „borcanul cu chill pills”. Pe scurt, pe un borcan se lipește un mesaj amuzant care poate fi găsit ușor pe internet și apoi printat pe o foaie autocolant, iar în borcan sunt introduse tot soiul de bomboane. Tot pe Pinterest am descoperit și câteva desene ușor de realizat și foarte drăguțe, idei de pagini pentru un „bullet journal” pe care le-am realizat și eu în agenda mea, idei de cadouri pentru cupluri pe care le-am sugerat altora și multe altele!

Pinterest nu îmi oferă doar idei de cadouri, ci și idei pentru scris prin varietatea de poze care se regăsesc acolo. Doar uitându-mă la câteva poze îmi vin nenumărate idei pentru povești pe care le-aș putea scrie. De asemenea, îmi place foarte mult să mă uit la fan-art-uri cu personajele mele preferate din anime-uri, desene animate sau jocuri, îmi place să citesc cele câteva povestiri scurte pe care le găsesc din când în când sau să urmăresc scurte adaptări ale altora la povești din seriale.

Voi de unde vă luați inspirația?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.