Timp liber

Plimbări lungi și relaxante

Sunt genul de persoană căreia îi place foarte mult să se plimbe. Îmi place să fac asta atât singură cât și cu alții cum ar fi prietenii, familia, colegii de facultate sau organizația. Am început să merg la plimbări regulate de când eram în liceu și de când am descoperit că asta mă ajută foarte mult să-mi limpezesc mintea. Și aveam mare nevoie de asta din cauza stresului acumulat la școală.

Plimbările sunt o formă simplă de a te menține în formă

Probabil că ești ocupat mai tot timpul și nu ai când să mergi la sală sau într-un parc special amenajat pentru antremant. Dar o plimbare te poate oricând ajută să nu îți petreci tot timpul pe scaun sau în pat. Chiar dacă nu este chiar cea mai bună alegere pentru a te menține în formă tot te ajută măcar puțin. Este indicat să mergi la plimbare mai ales după ce ai iești în oraș și ai consumat fast-food sau prăjituri.

fata la plimbare in padure

Plimbările sunt bune pentru a îți relaxa mintea și a pune ordine în gânduri

De fiecare dată când mă simt stresată sau când nu am o stare bună ies la o plimbare până mă liniștesc. Îmi pun căștile în urechi, dau drumul la o muzică mai ușoară, ceva potrivit pentru a mă relaxa, și încep să mă plimb. Asta mă ajută foarte mult să mă liniștesc și să mă gândesc mai bine la lucrurile pe care trebuie să le rezolv, la cum să le rezolv sau dacă trec printr-o perioadă mai proastă ma ajută să mă gândesc la soluții pentru problemele pe care le am.

Plimbările sunt o metodă bună de a petrece timpul cu prietenii și oamenii dragi

Cel mai mult îmi place ca atunci când ies în oraș cu cineva să ieșim și la o plimbare. Mi se pare o metodă foarte bună de a petrece timpul cu persoana respectivă. Mai ales că uneori uităm cât de repede zboară timpul și ne trezim că am mers atât de mult fără ca măcar să ne dăm seama. Îmi place mult mai mult să vorbesc cu persoana cu care am ieșit în timp ce ne plimbăm decât să stăm ore în șir într-o cafenea.

prieteni la plimbare

Vouă vă place să ieșiți la plimbare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.