Blogging

Devino Blogger Partener

Îmi place foarte mult să scriu. Am menționat asta și în pagina despre mine. Scriu de când eram foarte mică, cam de prin clasele primare. Pe atunci, evident, nu prea știam cum se face asta. Scriam despre orice îmi venea în minte și absolut orice mă inspira. Dar nu m-am gândit niciodată că acestă pasiune o să persiste până în prezent. Și așa am început să scriu povești, să le postez pe aici și pe acolo, să lucrez cu alții ca mine și să-mi faci prieteni noi cu care mai vorbesc și acum.

Voiam să fac și altceva

Dar parcă într-un fel nu era destul. Nu voiam doar să scriu despre lucruri pe care mi le imaginam eu. Îmi doream să scriu și despre lucrurile pe care le simt, despre lucrurile care mi se întâmplă, despre aventurile pe care le am, despre oamenii pe care îi întâlnesc, despre facultate, despre viața mea, despre tot. Voiam să scriu despre absolut tot. Și așa am ajuns să îmi deschid un blog, micuța mea lume unde pot scrie despre absolut orice.

Fă ceva din pasiunea ta

M-am bucurat foarte tare să aflu că din pasiunea mea puteam să căștig și ceva bani, bani care m-ar fi ajutat foarte mult cu cheltuielile pentru facultate, dat fiind faptul că situația mea financiara nu este una perfectă pentru un oraș mare precum Cluj-Napoca. Și fiind la început nu aveam atât de multe opurtunități și nici pe cineva care să mă îndrume, să mă ajute și să-mi explice cum merg lucrurile în toată treaba asta cu bloggingul. Așa că am încercat să îmi fac cât mai mulți prieteni a căror ajutor puteam să-l cer oricând și am încercat să cunosc oameni de la care puteam să învăț o groază.

devino blogger partener

Devino blogger Partener

Sunt sigură că mulți dintre voi căutați parteneri și oameni cu care să lucrați pentru a putea câștiga câțiva bănuți din pasiunea voastră și pentru a transmite și altora puțin din pasiunea pe care o aveți față de scris. Sau poate doar vreți să vă dezvoltați comunitatea, să aduceți ceva nou sau să vă faceți prieteni. Eu am devenit blogger partener al firmapublicitate.ro și vă invit și pe voi să o faceți. Aruncați o geană pe site și poate așa o să plecați cu un nou partener care să vă ajute cu bloggingul. Așa că Devino Blogger Partener!

Tu ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.