Online Shopping

Pregătește-te de toamnă împreună cu FAVI

Patru dintre momentele mele preferate din an sunt schimbările de anotimp. Ador să oberserv cum natura se schimbă, cum totul capată o nouă formă și o nouă culoare. Aceste procese ne arată cum natura se adaptează schimbărilor, cum evoluează și cum se schimbă. La fel cum fac oamenii când se schimbă anotimpurile. Ne adaptăm tipului de vreme, începem să purtăm haine mai groase sau mai subțiri în funcție de temperatură, luam după noi umbrele dacă e cazul să plouă. Deci putem spune ca la acest capitol nu suntem cu mult diferiți față de natură.

Dar locuința cum o pregătim pentru schimbarea anotimpurilor?

Mulți dintre noi uită de acest capitol foarte important. Noi ne pregătim pentru următorul anotimp, dar cu locuința ce facem? Nu ar trebui să fie și ea în temă cu anotimpul respectiv? Spre exemplu să schimbăm pilotele mari și călduroase cu niște pături pufoase, dar care să ne țină de cald în zilele mai reci de primăvară este decizia perfectă atunci când vestitorii își fac apariția în grădină. Și sigur e timpul să dăm jos decorațiunile de Crăciun și să împodobim geamurile cu plante ce urmează a prinde viață chiar pe pervazul nostru.

Cum să ne pregătim pentru toamnă

Toamna este unul dintre anotimpurile mele preferate. Îmi place mai ales că aceasta reprezintă sezonul hainelor mai călduroase, a hanoracelor pufoase și a puloverelor lungi. Trebuie să recunosc că vara nu prea este pe placul meu din cauza căldurii greu de suportat uneori, dar pentru asta tot reușesc să mă bucur de ea la maxim. Așa că după un val lung de căldură abia aștept ca toamna să își facă apariția!

Culorile pe care aceasta le aduce sunt fascinante. Este puțin trist să privești în jur și să vezi cum toată natura se ofilește și moare, dar pentru toamnă acest timp de „moarte” reprezintă o artă. Așa că ar trebui să ținem cont de această temă și să ne pregătim casa corespunzător. Așternuturile colorate specifice verii trebuie schimbate cu unele în nuanțe de galben și maro, decorațiunile trebuiesc și ele înlocuite cu unele tipice pentru acest anotimp. Să nu uităm de faptul că Halloween-ul este doar după colț deci ar fi timpul să strecurăm câteva decorațiuni și în grădină. Dar la cine să apelăm pentru toate acestea?

Ghirlandă cu LED de pe FAVI.ro

Alege înțelept cu FAVI.ro

Toate lucrurile de care ai nevoie le găsești la FAVI. Găsești decorațiuni suspendate în formă de frunze, lună sau copaci care sunt perfecte pentru tematica de toamnă. Îți sugerez să arunci o geană și pe la ceasuri pentru că sigur vei găsi acolo ceva care te surprinde. Și care este perfect pentru camera ta de toamnă. Dar dacă nu ești fan al ceasurilor mari de perete atunci sigur nu poți da greș cu câteva autocolante care să îți împodobească pereții. În final, nu uita de așternuturile de toamnă pentru că acestea sunt absolut necesare pentru completarea tabloului. Iar pentru a îl finaliza îți recomand să adaugi și niște perne decorative. Îi vor oferi camerei tale un aspect artistic.

Tu cum te pregătești de toamnă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.