Blogging,  SuperBlog

Anul acesta voi participa la SuperBlog

După cum vă puteși da seama și din titlu, anul acesta am decis că voi participa la SuperBlog. Știu că am spus de foarte multe ori acest lucru, dar ador să scriu! Ador, ador, ador de un infinit de ori. Îmi doresc să le arăt și altora lucruri de care sunt în stare și de asemenea să îmi fac prieteni noi prin intermediul acestui concurs.

Vreau să văd cum e să participi într-o astfel de competiție

Fiind destul de nouă în această lume a blogging-ului, mi-as dori foarte mult să văd cum e să particip îmtr-o competiție cu atât de mulți oameni experimentați și cu vechime în domeniu. Eu am o părere foarte bună despre felul în care scriu, dar părerea mea est una subiectivă raportându-mă doar la mine așa că mi-aș dori să aflu părerea sinceră de la juriu. De asemenea, acum voi avea opurtunitatea să descopăr o groază de oameni talentați și de la care voi putea să învăț atât de multe.

add new post image

Am un spirit competitiv destul de mare

Mereu mi-au plăcut provocările. Chiar dacă era vorba de un joc amical cu prietenii, de jocurile din clasele 1-4 când eram împărțiți pe echipe sau concursi de la școală. Îmi place foarte mult să încerc să dau tot ce am mai bun într-un concurs sau într-o competiție. De aceea pot spune că și de data asta voi încerca tot ce pot ca să obțin punctaje cât mai mari la problele de la SuperBlog.

Îți recomand și ție să te înscri dacă încă nu ai făcut-o

Dacă ai cel puțin 16 ani, un blog cu o vechime de minimum 3 luni și cel puțin 20 de articole atunci îți poți încerca și tu norocul în această competiție. Nu doar că vei fi evaluat de oameni pricepuți și cu experiență, dar și noi opurtunități vor apărea pentru tine. Să nu uităm de faptul că vei câștiga o tonă de experiență! Așă că nu ai nimic de pierdut, iar dacă timpul îți permite atunci te incurajez și ep tine să te înscri la SuperBlog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.