SuperBlog

Tendințele din moda masculină

Am mai vorbit pe blog despre modă și despre haine pentru femei, dar niciodată nu am vorbit despre tendințele din moda masculină. Așa că am zis să încerc această nouă abordare și să împărtășesc cu voi câteva dintre părerile mele, dar și câteva noutăți de sezon pe care nu cred că le-ați auzit. Citiți mai departe dacă vreți să aflați mai multe despre acest subiect.

Culorile neon arată bine până într-un anumit punct

Haideți să începem cu partea mai puțin plăcută și să vă vorbesc puțin despre ce nu îmi place să văd pe un bărbat. Culorile neon, din câte am văzut, sunt la modă și anul acesta. Mie personal îmi plac foarte mult, dar pe femei. Nu spun că pe bărbați nu arată bine, ba dimpotrivă, unele culori arată mai bine pe ei decât pe noi! Dar nu toate.

În mintea mea bărbatul este întruchiparea omului puternic, a celui care acum milioane de ani și-a apărat familia de pericole cu prețul vieții. Nu poți să lupți cu animale sălatice și să porți roz în același timp. Ceva nu merge în imaginea asta. Și înainte să aruncați cu roșii în mine, NU detest rozul pe bărbați. O nuanță mai deschisă în genul unui roz pal ar arăta foarte bine. Dar în momentul în care văd un bărbat că poartă roz neon (sau orice formă de roz care este mai mult decât pal) atunci toată imaginea aceea se năruie.

culori neon
Sursa: Answear

Stilul clasic va rămâne mereu favoritul meu

Dar acum să trecem la ceva mai plăcut și haideți să vorbim puțin despre hainele clasice. Mie personal întotdeauna mi-au plăcut paltoanele bărbaților și să îi văd îmbrăcați la costum, cu o cravată sau un papion. Dar ce îmi place cel mai mult la acest stil este că le conferă bărbaților un aer serios și cumva misterios. Dar să nu uităm că nu haina îl face pe om așa că ar fi mai bine să nu tragem concluzii doar pe seama hainelor pe care le poartă cineva.

Poate că pentru unii acest stil este plictisitor, dar din punctul meu de vedere este plin de culoare. Nu neaparat în sensul propriu al cuvântului, cât în sensul figurat. Felul în care alegem să ne îmbrăcăm spune ceva despre noi, iar un stil clasic cred că poate să spună multe. Am observat că barbații se schimbă atunci când sunt îmbrăcați într-un stil clasic. Parcă pășesc mai încrezători și se simt altfel. Deci cred că acest stil le oferă și puțină putere.

paltoane pentru bărbați
Sursa: Answear

Dacă denimul este materialul tău preferat atunci am soluția perfectă pentru tine

Dacă nu îți plac nici culorile neon, iar stilul clasic e prea de bunic pentru tine atunci ai oricând o a treia variantă și anume denimul. Exaaaaact, denimul este din nou la modă. Nu știi ce să alegi între jeanși pentru bărbați, geacă de blugi sau cămașă? Nu îți fie frică să le combini pe toate trei într-un costum din denim!

Iar dacă ești genul de bărbat care vrea să fie observat atunci poartă nuanțe și texturi cât mai diferite. Sigur toate doamnele își vor îndrepta ochii măcar câteva secunde spre tine. Dar ai grijă ca nu cumva partenerii lor să observe. Hainele te fac să arăți bine, dar uneori te pot băga în probleme fără să vrei.

jeanși, cămașă și geacă din denim
Sursa: Answear

Ce fac dacă nu ma interesează nici culorile neon, nici stilul clasic, iar în denim nu mă simt bine?

Atunci dragul meu, rețeta de care ai nevoie ca să rezolvi această problemă constă în a purta haine cu logo-uri cât mai mari. Iar acestea pot să fie pe absolut orice. Chiar și pe încălțăminte. Sau dacă ești o persoană care adoră stilul retro atunci îți recomand să porți geci sau pantaloni din raiat pentru că de anul acesta raiatul se poartă și la bărbați.

Acum știu ce să port, dar de unde fac rost de piesele vestimentare necesare?

Ideal ar fi să cauți singur locul sau locurile din care dorești să îți achiziționezi hainele, dar pentru că sunt o persoană de treabă îți va da un hint micuț spunându-ți că orice ținută are un „Answear”. Sper ca asta să îți fie de ajutor!

Și ca să încheiem pe o notă fericită vă las acest citat de Carly Cushnie și Michelle Ochs: „Viața e prea scurtă ca să porți haine plictisitoare”. Așa că alegeți orice stil vestimentar vreți voi și purtați-l cu încredere indiferent de ce zic ceilalți.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.