SuperBlog

Zborurile low-cost: Like or Hate?

De curând, mai precis de câteva luni, am zburat pentru prima dată în viața mea cu avionul. Trebuie să recunosc că a fost o experiență unică și care m-a luat prin surprindere. Nu mă așteptam să fie atât de plăcut să zbor cu avionul. Văzând avioane numai de la distanță aveam impresia că va fi o experiență terifiantă, ba chiar neplăcută. Și nu doar din cauza sentimentului de a te afla la înălțime, ci și din cauza prețurilor.

Eu mi-am imaginat întotdeauna că zborul cu avionul va fi destul de costisitor pentru buzunarul meu modest. Dar în momentul în care am început să caut bilet pentru zborul meu spre Danemarca mi-am dat seama că de fapt prețurile gigantice pentru biletele de avion sunt doar mituri și că în realitate poți găsi bilete la prețuri pentru toată lumea.

Geantă Voiaj 40x30x20 cm

Ce îmi place la zborurile low-cost

În Danemarca am călătorit împreună cu câțiva prieteni apropiați și toți am avut bagaje de mână Wizz Air. Acestea au o dimensiune de 40 x 30 x 20 cm, destul de încăpătoare dacă mergi pentru puține zile. De asemenea, ce îmi place foarte mult la zborurile low-cost este că poți să te deplasezi pe distanțe mari la prețuri acceptabile. Iar dacă călătorești de unul singur și nu ai pretenții la locurile din avion oferta aceasta este numai potrivită și te scutește de o groază de bani pe care îi poți cheltui dincolo.

Ce nu îmi place la zborurile low-cost

Sunt câteva lucruri care nu îmi plac la zborurile low-cost. Unul dintre acestea ar fi faptul că nu îți poți alege locul în avion. Eu când am zburat pentru prima dată cu avionul nu am avut un loc din care să pot vedea prea bine la geam. Iar pentru prima călătorie mi-am dorit foarte mult să văd priveliștea de pe geam având în vedere că nu am oportunitatea să zbor cu avionul foarte des.

Următorul lucru care nu mi-a plăcut la zborul de acest tip a fost faptul că toți prietenii mei au fost împrăștiați în diferite părți ale avionului și așa nu am reușit să stăm împreună. De asemenea, uneori dimensiunea bagajului de mână este prea mică pentru toate lucrurile pe care trebuie să le iei cu tine dincolo.

Troler Pliabil Flat 55x40x20 cm

Mi-aș fi dorit ca prima dată când am zburat cu avionul să am un troler. Îmi este mai ușor să mă deplasez cu el decât cu un bagaj de mână încărcat cu lucruri. La vremea aceea nu știam că pot să găsesc trolere ieftine de la travelkit.ro. Dar acum sunt oricând pregătită pentru următoarea mea aventură cu avionul.

Voi cum vă pregătiți pentru un zbor?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.