relaxare
Timp liber

Cum mă relaxez

De foarte multe ori mă aflu în situația în care am nevoie să mă calmez sau să mă relaxez imediat pentru a putea continua munca sau pentru a nu ceda nervos. Uneori este foarte dificil să fac asta la comanda, iar alte ori e mai ușor. M-am gândit că poate unii dintre voi aveți aceeași problemă așa că iată câteva modalități prin care te poți calma/relaxa.

Primul și cel mai cunoscut sfat pe care ți-l pot da este și inspiri și să expiri de mai multe ori pentru a-ți calma bătăile inimii. Știu că poate nu pare că ar funcționa, dar făcând asta îți încetinești bătăile inimii și astfel te calmezi dacă te afli într-o situație foarte stresantă.

Dacă gândurile devin copleșitoare și nu îți mai poți continua munca sau nu te poți apuca de ea acordă-ți suficient timp pentru a reveni la normal. Chiar dacă va dura o zi, nu fi prea dur cu tine pentru că se mai întâmplă ca gândurile să pună stăpânire pe noi și să ne influențeze felul în care ne simțim. Permite-ți să lenevești în pat toată ziua ca să te simți mai bine în următoarea.

Al treilea sfat pe care ți-l dau este de a te desprinde puțin de realitate pentru a te calma. Încearcă să joci jocul preferat, să citești dintr-o carte, să te uiți la un film sau la un serial sau la videoclipuri pentru a te face să te simți mai bine. Evită totuși social media pentru a nu reveni la starea anterioară. Fi doar tu cu tine.

Voi ce faceți ca să vă relaxați când sunteți stresați?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.