vacation on a beach
Timp liber

Gata facultatea

Facultatea este gata (pentru un moment). Nu mai sunt proiecte, nu mai sunt teme și nu mai este nici practică. Cursurile sunt gata și examenele promovate cu brio. Așa că ce e de făcut până începe iar? Mă gândesc că poate nu doar eu am această problemă așa că iată câteva idei pe care să le pui în practică până începe facultatea.

Apucă-te de un curs online

Da știu, abia ai terminat cu cursurile online, dar nu mă refer la acel gen de cursuri. Sau poate totuși se aseamănă. Ce vreau să îți propun eu este să cauți un curs online legat de ceva ce te pasionează. Poate să fie fotografie, editare video sau foto, cursuri de limbi străine sau programare. Ideea este să rămâi productiv și în vacanță și să profiți de acest timp pentru a face ceva ce îți place.

Citește cărți

Știu, sună foarte basic, dar poate că în timpul facultății nu ai avut timp să citești toate cărțile fantasy sau romance pe care ți-au propus să le citești. Dar acum ai ceva timp liber și a venit și vremea lor. Așa că scoate-le de pe raftul prăfuit și apucă-te să le citești pentru că sigur te vor ajuta să îți treacă timpul mai repede.

Reconectează-te cu prietenii

Dacă în timpul facultății nu ai avut timp să vorbești cu prietenii tăi acum este timpul să o faci pentru că nu uita că din toamnă nu vei mai avea așa de mult timp la dispoziție să stai la povești sau să joci jocuri cu ei pe discord. Nu uita că socializarea este la fel de importantă ca timpul pentru tine. Și în ultimul rând, nu uita să ai grijă de tine și să te protejezi ca să fii în formă maximă pentru anul următor școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.