Timp liber

Despre iarnă

Sper că stați la căldură în această perioadă friguroasă a anului și sper că nu vă lipsește din mână cană cu cafea caldă, cu ceai cald sau cu ciocolată caldă. Nu știu despre voi dar iarna nu este anotimpul meu preferat. Prefer oricând primăvara sau toamna deoarece este puțin mai cald. Nu suport deloc vara deoarece este prea cald și nu îmi place să transpir sau să mă bronzez prea tare.

Îmi place puțin iarna dar nu acele zile în care nu pot să merg afară nici 10 minute deoarece oricât de gros m-aș îmbrăca sau oricât de multe perechi de șosete aș lua în picioare tot îmi este frig. Îmi place acea iarnă liniștită în care ninge puțin, se așterne zăpadă pe jos dar nu de câțiva metri sau atât de multă încât să îmi intre în bocanci. Îmi place iarna deoarece putem purta pulovere pufoase și șosete tricotate, de asemenea sărbătorile de iarnă sunt cele mai frumoase sărbători din tot timpul anului.

Iarna este anotimpul perfect pentru a sta în casă lângă gura sobei la căldură și citind o carte bună. Îmi place de asemenea faptul că este un anotimp care aduce oamenii împreună atâta dorită sărbătorilor cât și frigului care ne obligă să stăm în casă.

Voi ce părere aveți despre iarnă? Care este anotimpul vostru preferat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.