Timp liber

Iubesc să beau cafea

Bună! Ce mai faceți? Cum sunteți? Cum va fost săptămâna? În acest articol voiam să vorbesc despre unul dintre lucrurile mele preferate din toată lumea și anume cafeaua.

Beau în fiecare zi cel puțin o cană de cafea cu zahăr și lapte evident și pot spune că acest lucru efectiv îmi face ziua să fie mai frumoasă. Să beau o cană de cafea este lucrul pe care îl fac zilnic în fiecare dimineață. Mă ajută să îmi încep ziua între notă pozitivă și mă face să mă simt mai bine. Băutul cafelei este unul din hobby-urile mele și preferatul meu. Nu îmi place gustul amar al cafelei, dar în combinație cu zahărul și cu laptele pot spune că iubesc această combinație. Vă recomand și vouă să găsit acel lucru pe care să îl faceți în fiecare zi pentru a începe ziua cu ceva ce vă face să vă simțiți bine. De asemenea, dacă ziua respectivă este una dificilă sau aveți norocul să devină una dificilă atunci acel lucru vă va ajuta să vă simțiți dacă nu bine măcar mai puțin bine. Beau cafea de câțiva ani și pot spune că niciodată nu am vrut să mă las de ea sau niciodată nu m-a făcut să mă simt rău. Iubesc sentimentul pe care mi-l oferă și iubesc mirosul de cafea atât în cameră cât și în haine.

Voi aveți un lucru pe care îl faceți zilnic și vă face să vă simțiți bine? Dacă da spuneți-mi în comentarii care este acela și de asemenea spuneți-mi dacă vă place și vouă să beți cafea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.