Timp liber

Mersul cu trenul

Călătoresc destul de mult cu trenul, aproape lunar, dar am călătorit și de mai mult de o dată pe lună în timpul facultății deoarece mergeam destul de des acasă în special în weekenduri. În toate călătoriile mele am observat o problemă destul de regulată care nu apărea doar la mine dar și la alți călători și anume copiii din tren.

Nu mă înțelegeți greșit, nu am nimic copiii dar sunt anumiți copii care fac foarte multă gălăgie în tren și strică starea de spirit a tuturor făcând călătoria de câteva ore să fie chiar mai grea decât este deja. Este foarte deranjant că un copil să vorbească continuu sau să facă gălăgie constant timp de 10 ore cât durează călătoria cu trenul. Este de asemenea deranjat momentul în care se uită la ceva pe telefon iar sonorul este dat atât de tare încât se aude și prin căștile deja puse în urechi. Acest lucru nu mă deranjează doar pe mine dar am observat că deranjează și mulți alți călători iar în momentul în care unul s-a plâns la părinții copilului aceștia nu au făcut nimic ba chiar s-au simțit revoltați că cineva a avut tupeul să le reproșeze ceva despre copilul lor. Propunerea mea către CFR ar fi să adauge un vagon special unde părinții pot să stea cu copiii și unde aceștia pot să râdă, să se distreze, să vorbească tare, să se uite la ce vor ei pe telefon fără a deranja alți călători care își doresc să ațipească puțin sau să călătorească în liniște până la destinație.

Voi ce părere aveți? Vă place să călătoriți cu copii sau ați dori să aibă vagonul lor propriu în care să poată să facă gălăgie cât vor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.