Timp liber

Obsedată de TikTok

Nu știu cum sunteți voi, dar eu în carantină m-am plictisit teribil și mi-am descărcat TiktTok. O alegere foarte bună la început deoarece mă ajuta să îmi treacă timpul mai repede. Dar acum nu știu ce să mai spun.

Motive pentru care ADOR TikTok

Îmi place foarte mult TikTok deoarece acolo am descoperit foarte multe life hacks de care nu aveam habar și care acum îmi fac viața mai ușoară. Am descoperit și foarte multe tips and tricks pentru studenți care m-au ajutat pe perioada proiectelor și de asemenea am descoperit conturi motivaționale. Acestea din urmă m-au ajutat să rămân motivată în timpul acestei perioade grele și mai ales să nu uit care îmi sunt obiectivele și faptul că trebuie să le ating. De asemenea, să nu uităm că există foarte mulți creatori de conținut care ne încântă zilnic cu videoclipuri amuzante fie ele cu oameni sau cu animăluțe.

tiktok

Motive pentru care TikTok mă face să-mi pierd timpul

De foarte multe ori mă aflu în următorul scenariu: stau în pat, seara târziu, cu telefonul în mână și cu promisiunea „încă 10 minute pe TikTok și după mă culc”. Și de foarte multe ori aceste 10 minute se transformă în 2 ore sau chiar mai rău. Și nu mă uit neaparat la ceva interesant care să mă țină trează atâta vreme. Ci pur și simplu navighez printre videoclipuri fără să realizez căt este ceasul. Și asta se îmtâmplă destul de des. Uneori chiar și în timpul zilei când doresc să iau o pauză de la treabă și în loc să stau doar 10 minute pe TikTok ajung să stau o oră sau mai mult, iar după nu mai am chef să ma apuc iar de treabă.

Așa că aveți grijă cum și cât stați pe TikTok pentru că poate fi foarte dăunător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.