Timp liber

Hate-ul pe internet

Sigur mulți dintre voi ați primit cel puțin o dată un comentariu negativ fie el la o postare pe Facebook, la un videoclip pe Youtube sau chiar la un comentariu de al vostru. Întrebarea este: ar trebui acești oameni băgați în seamă? Hai să-ți spun părerea mea!

Vezi un videoclip fain pe Youtube și te gândești să lași un comentariu de genul „wow, super tare!”, dar cineva nu este de aceeași părere cu tine și îți lasă un răspuns destul de răutăcios. Ce e de făcut? … Exact! Lasă-l în pace. Mulți nu pot înțelege faptul că oamenii au păreri diferite. Și în loc să accepte acest lucru încearcă să îți bage părerea lor pe gât sau să dea de pământ cu a ta. Așa că nu are rost să te enervezi degeaba sau să încerci să-l convingi pe individ că tu ai dreptate.

Uneori chiar nu se poate cu anumite persoane. Există într-adevăr oameni cu păreri diferite care pot discuta normal despre ele și fără ca discuția să degenereze într-o ceartă de proporții mari. Dar în același timp există și persoanele care își acceptă doar propria opinie. Așa că are rost să le răspunzi înapoi dacă vezi că „n-ai cu cine”? Evident că nu. Nu îți strica zen-ul pentru nimeni.

Mulți dintre acești oameni nu știu să aprecieze ceva de calitate sau pur și simplu se simt bine aruncând cu hate pe unde pot. Așa că nu-i băga în seamă și vezi-ți de treabă liniștit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.