Timp liber

De ce îmi place să mă joc jocuri video?

Am mai vorbit înainte pe blog despre jocurile video, dar astăzi vreau să vă spun de ce îmi place să mă joc jocuri video. În primul rând este o activitate foarte bună pe care o pot face împreună cu prietenii mei de peste tot din țară sau din alte țări. Astfel pot să își țin legătura cu ei și în același timp să ne bucurăm de timpul petrecut împreună online jucând un un joc. Foarte multe jocuri le joc și singură deoarece mă relaxează, este o modalitate bună de a trece timpul și de asemenea multe dintre ele sunt de strategie așa că mă ajută să îmi dezvolt gândirea strategică.

Pentru mine jocurile video mereu au fost parte din viața mea. De mică am început să mă joc încă de când am primit primul meu calculator, iar la scurt timp după aceea părinții mei am început să îmi aducă tot felul de CD-uri cu jocuri de la prieteni sau jocuri din reviste cu desene animate. Mi-a plăcut mereu să încerc să le dau de cap jocurilor, să îmi dau seama cum se joacă sau ce ar trebui să fac iar acum la vârsta pe care o am îmi place foarte mult să joc un joc video mai greu și să văd dacă sunt în stare să îl termin.

Îmi doresc ca atunci când o să am copii să încerc să îi introduc și pe ei în lumea jocurilor video într-un mod sănătos și să îi fac să înțeleagă că acestea nu trebuie să devină un lucru de care să depindă sau ceva ce să facă tot timpul, ci să îi fac să înțeleagă jocurile video ar trebui să fie o activitate relaxantă pe care o pot face chiar și cu prietenii lor sau singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.