Timp liber

Ia o pauză de la Social Media

Rețelele de socializare au devenit o parte foarte importantă a vieții noastre de zi cu zi. Le folosim pentru a ține legătura cu prietenii noștri și cu familia, le folosim pentru a afla vești și știri noi și de asemenea le folosim pentru a socializa cu oameni necunoscuți sau pentru amuzamentul personal. Mulți dintre noi folosim rețelele de socializare și pentru a posta poze sau videoclipuri cu noi.

În ultimul timp am observat că social media a devenit și o influență foarte proastă asupra perceperii noastre despre anumite lucruri, dar și asupra stării noastre de spirit. Social media a devenit atât un lucru bun pe cât a devenit și un lucru rău deoarece de foarte multe ori este plină de comentarii urâte și de oameni nu tocmai binevoitori, plină de mai multe vești proaste decât bune. De aceea e recomandarea mea este ca din când în când sau mai faceți câte o pauză de la social media deoarece vă poate influența negativ și vă poate afecta într-o mai mică sau mare măsură. Această pauză poate să dureze o zi sau câteva zile depinde de fiecare de cât timp are nevoie. Eu personal am nevoie să fac pauză de la social media în jur de două, trei zile pentru a încărca bateriile și pentru a putea face față lucrurilor negative care vin cu aceasta.

Acum presupun că vă întrebați dacă tot nu am o părere atât de bună despre social media de ce nu renunț la rețelele mele sociale? În primul rând nu aș putea să renunț la ele pentru că sunt modalitatea prin care țin legătura cu prietenii mei de prin țară și cu familia mea și de asemenea am învățat să fac distincție între ceea ce e bun și ceea ce e rău. Așa că atunci când stau pe social media încerc mai mult să mă uit la lucruri amuzante și la veștile bune, încercând să dau la o parte oamenii răutăcioși de pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.