Timp liber

Rutina mea de dimineață

Sper că și voi aveți o rutină de dimineață. Eu nu aveam înainte, dar de când am început să îmi creez propria rutină de dimineață îmi încep de ziua în cu totul altfel. Așa că astăzi vreau să vă povestesc puțin despre rutina mea și să vă încurajez și pe voi să vă faceți una.

În fiecare dimineață când mă trezesc primul lucru pe care îl fac nu este șă îmi verific telefonul, ci să mă ridic din pat, să îmi trag perdeaua pentru a lăsa lumina să intre în cameră și să deschid geamul pentru a inspira niște aer proaspăt de afară. Apoi beau o cană cu apă pentru a mă hidrata. Ultimul pas este foarte important deoarece pe timpul nopții ne deshidratăm pentru că nu am băut apă de atâta timp. După aceasta mă plimb puțin prin casă și mă gândesc la lucrurile pe care le am de făcut pe ziua respectivă apoi îmi întind salteaua de yoga și mă întind vreo 10-15 minute.

După aceea fac rapid un duș, mă spăl pe dinți și pe față folosind produse speciale de îngrijire a tenului, îmi fac un mic dejun rapid, iar apoi mă apuc de treabă. Dacă au rămas vase de spălat din ziua anterioară sau treburi neterminate prima dată le voi face pe acestea. Am uitat să menționez că în fiecare dimineață după ce mă dau jos din pat îl aranjez pentru a mă determina să nu mă mai așez din nou în el. După ce toate aceste lucruri sunt făcute sunt gata să mă apuc de treaba serioasă.

Cam aceasta este rutina mea de dimineață. Voi ce rutină aveți iar dacă nu aveți ați vrea să faceți una?

Professional blogger with a writing passion and love for Japan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.