Timp liber

Înconjoară-te de oamenii potriviți

Am vorbit de foarte multe ori pe blog despre productivitate și despre sănătatea mintală, dar astăzi vreau să vă vorbesc despre un factor în particulare care vă va ajuta atât să fiți mai productivi cât și la sănătatea mintală.

Un factor care am descoperit de-a lungul anilor că mă influențează pe mine personal sunt relațiile pe care le am cu oamenii din jur în special persoanele pe care decid să le numesc prieteni. Prietenii sunt o parte importantă a vieții noastre, sunt oamenii cu care ne petrecem timpul liber, sunt oamenii cărora alegem să le dezvăluim secrete și în special sunt oameni de la care ajungem să luăm anumite trăsături și obiceiuri.

De aceea trebuie să aveți foarte mare grijă cu cine alegeți să vă petreceți timpul liber și de cine alegeți să fiți înconjurați pentru că dacă o să aveți persoane toxice în viața voastră nu o să vă aducă nici un beneficiu. Persoanele toxice doar o să vă tragă în jos și o să ajungeți să vă petreceți timpul cu ei și să nu mai fiți productivi. De aceea este bine să „faceți curat” între prietenii voștri și să alegeți să îi păstrați în viața voastră doar pe aceea de la care aveți ce învăța și lângă care puteți crește. De asemenea prietenii vă ajută să vă păstrați sănătatea mintală și nu să o pierdeți ca în cazul unor prieteni care doar stârnesc certuri sau care doar vă stresează.

Rămâneți productivi și sănătoși alături de persoanele dragi vouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.