Uncategorized

Povești din tren, partea 3

Cum iubesc foarte mult plimbatul cu trenul și în special CFR-ul nu puteam să nu împărtășesc cu voi și această experiență care pe mine personal m-a lăsat mască.

Călătoream de la Cluj la București în timpul zilei cu trenul și de asemenea cu mine în tren erau foarte mulți studenți. De data aceasta biletele erau controlate de către o doamnă controlor. A trecut la mine, m-a verificat, i-a verificat pe cei din jurul meu, iar mai apoi a ajuns la o fată cu câteva scaune în fața mea. Fata i-a întins biletul și doamna a spus că ceva nu este în regulă cu biletul ei. Fata mirată a întrebat ce nu e în regulă, iar doamna controlor a spus că numărul legitimației ei de student nu corespunde cu numărul legitimației de pe bilet. Fata mirată i-a spus că nu are cum deoarece ea a cumpărat biletul personal astăzi. Femeia i-a aratat pe bilet că diferă o cifră față de numărul legimitației de student. Și de aici a început o întreagă harababură.

Femeia control i-a spus fetei că nu o poate lăsa să călătorească cu acel bilet așa că trebuie să plătească unul nou. Evident că fetei nu i s-a părut corect, dar în final nu avea de ales decăt să plătească un bilet nou. Din păcate studenta nu avea bani cash la ea, iar controloarea evident că nu avea asupra ei un POS sau altă modalitate de a încasa banii virtual. Fata a încercat să ăi spună că la stația la care coboară ea o așteaptă cineva și că îi va bani atunci. Controloarea nu a vurt sub nici o formă să accepte așa ceva și i-a spus că dacă nu îi plătește biletul până la stația următoare o va da jos din tren. Fata a început să plângă, lucru evident deoarece ce se întâmpla nu era deloc corect. Noroc că ceilalți călători au fost de aceeași părere și au strâns bani pentru biletul ei ca fata să poată să meargă până la destinație liniștită.

Urăsc CFR-ul pentru că este nedrept cu clienții lui iar condițiile din trenuri sunt cu totul altă poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.