Timp liber

Iubesc să gătesc paste

Una dintre mâncărurile mele preferate sunt pastele sau spaghetele, cum vreți voi să le spuneți. În general eu le spun spaghete celor care sunt lungi, iar celorlalte care au diverse forme și sunt mai micuțe le spun paste. În acest articol vreau să vă spun de ce iubesc atât de mult pastele și de ce sunt unul dintre preparatele mele preferate.

În primul rând iubesc pastele pentru că sunt ușor de făcut și nu necesită foarte mult timp de stat în bucătărie, timpul fiind o resursă foarte importantă pentru mine în ultima vreme. În al doilea rând ador pastele deoarece atunci când le gătești nu trebuie să urmărești o rețetă sau să o faci cu exactitate, pastele le poți personaliza în funcție de ce ai în frigider sau de ceea ce îți dorești tu să mănânci. Poți adăuga literalmente orice dorești tu în parte de la pește, ciuperci cârnați, carne de pui sau alt tip de carne până la bacon, șuncă și orice dorești tu.

Mie personal îmi place să fac pastele cu puțină ceapă, puțin usturoi și în general ciuperci. Un alt lucru foarte fain la paste este că dacă nu ai chef să îți prepari sosul îl poți lua gata preparat în borcan de la magazin. În al treilea rând îmi plac foarte mult pastele deoarece sunt o masă sățioasă și după ce mănânc o porție de paste nu îmi mai este foame destul de mult timp. De asemenea mă dau în vânt după mâncărurile care au sos, iar pastele îmi place să le mănânc cu foarte mult sos.

Care este felul vostru preferat de mâncare și de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.