Uncategorized

Invinge vremea rece alaturi de Decathlon

Buna ziua dragi cititori si bine v-am regasit cu un nou articol! Sezonul rece a cam inceput si nu stiu despre voi, dar eu l-am asteptat cu nerabdare. Stiu ca unora dintre voi va place mai mult sezonul cald, dar nu trebuie sa lasati temperatura de afara sa va demoralizeze sau sa va omoare pasiunile. Spre exemplu, daca va place sa faceti sport in aer liber acest lucru nu trebuie sa inceteze doar pentru ca e frig. In acest scop, astazi vreua sa va povestesc cate ceva despre campania celor de la Decathlon si anume PRIM PRET TEHNIC.

Inainte as vrea sa va explic putin ce inseamna acest prim pret tehnic. Produsele categorizate ca fiind produse prim pret tehnic sunt acelea cu pretul cel mai mic din fiecare categorie dedicata unui sport. Acestea beneficiaza de toate caracteristicile tehnice necesare si sunt recomandate pentru descoperirea unui sport nou. Asa ca daca v-ati descoperit pasiunea pentru sport pe timp de vreme rece acestea sunt produsele potrivite pentru a incepe.

In ultimul timp, eu si cu prietenul meu am descoperit ca ne place foarte mult sa ne plimbam, in special prin zonele linistite ale orasului asa ca incetul cu incetul am inceput sa mergem in drumetii pentru a ne mai relaxa si pentru a ne indeparta putin de aglomeratia si agitatia orasului. Cat a fost cald a fost bine, dar acum avand in vedere sezonul rece si vreme imprevizibila uneori avem amandoi nevoie de echipament pentru a nu ne trezi in situatii neplacute. Deorece dorim sa ne aventuram mai departe in drumetiile noastre, primul lucru pe care l-am achizitionat este acest bat de drumetie in natura avand un pret accesibil.

Unul dintre lucrurile pe care le-am descoperit in drumetiile noastre a fost faptul ca avem nevoie de incaltaminte potrivita. De cateva ori ne-am aflat in situatii in care alunecam pe frunzele inca ude, iar daca ne plimbam prin zone cu iarba putin mai inalta si plouase de curand ajungeam cu putina apa in incaltaminte. Asa ca am ajuns la concluzia ca avem amandoi neaparata nevoie de o pereche de ghete calduroare si impermeabile, cu aderenta buna tocmai pentru a nu mai fi nevoiti sa trecem din nou prin situatii neplacute si pentru a ne asigura un grad ridicat de confort in timpul drumetiilor.

Daca doriti sa mergeti si voi in drumetii trebuie neaparat sa va povestesc putin din experienta mea si sa va recomand un produs cu care nu veti ajunge in aceeasi situatie. Fiind o persoana mai friguroasa de fel comparativ cu prietenul meu, de multe ori m-am aflat in situatia de a imi fi frig in timpul drumetiei. De cateva ori chiar a trebuit sa ne intoarcem acasa mai repede din cauza asta. Dar de cateva ori m-am aflat si in situatia in care am luat mai multe haine pe mine, dar mi-a fost prea cald si am transpirat mult din cauza efortului depus. Asa ca pentru aceasta situatie vreau sa va recomand un polar conceput pentru drumetiile la munte. Acesta este calduros, cu un grad ridicat de respirabilitate adica permite transpiratiei sa iasa mult mai usor, si cu #ecodesign pentru cei ce doresc sa salveze planeta cumparand haine.

Vreau sa-mi spuneti, voi ce faceti pe timp de vreme rece? Ce parere aveti despre noua campanie de la Decathlon? Astept cu drag raspunsurile voastre. Sa aveti o saptamana cat mai productiva si plina de miscare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.