Online Shopping

Idei de cadouri de la Decathlon

Buna seara dragii mei cititori! Nu stiu cum e vremea pe la voi, dar la mine a inceput sa fie din ce in ce mai frig. Hainele pe care le consider eu groase nu mai sunt suficient de groase si cred ca in curand va trebui sa fac tranzitia de la palton la geaca imblanita si la cizmele inalte pana la genunchi. Dar stiti ce inseamna asta? Inseamna ca o data cu frigul care se inteteste se apropie si sarbatorile! Mult asteptatul Craciun, sarbatoarea mea preferata, mai are putin si ajunge.

Toate ca toate, dar anul acesta tu de unde cumperi cadouri pentru prietenii si familia ta? Am eu o idee pentru pasionatii de sport, dar nu numai. Anul acesta #DecathlonRomânia mi-a dat cateva idei de cadouri minunate. Asa ca daca nu stii ce vrei sa le cumperi celor dragi de Craciun citeste acest articol in continuare si lasa-te inspirat. Cine stie? Poate chiar te voi salva de la a te plimba din nou prin zeci de magazine in cautarea cadoului perfect.

Eu sincer ani la rand am facut cadouri clasice precum ornamente de Craciun, manusi, caciuli si fulare, sosete cu imprimeu tipic perioadei si altele de genul. Dar anul acesta m-am gandit sa „condimentez” putin cadourile pe care le ofer celor dragi si in acelasi timp sa-i inspir putin spre a avea o viata mai sanatoasa. In aceasta ordine de idei #OferăUnCadouSportiv celor la care tii si motiveza-i!

Personal mi-am dorit de foarte mult timp niste gantere pentru fitness. Nu prea am forta in brate si imi doresc sa incep sa lucrez pentru a ma simti mai bine in pielea mea si putin mai puternica decat eram inainte. De asemenea, nu am posibilitatea sa merg la sala sa lucrez asa ca un workout de acasa mi-ar face foarte bine. Daca ai si tu prieteni sau prietene care isi doresc sa exerseze de acasa, dar nu au echipament cred ca aceste gantere le pot fi de ajutor.

Gantere Fitness 1 kg x 2 Verde

Ai vreun pasionat de drumetii in grupul tau de prieteni? Daca raspunsul este da atunci am ideea perfecta pentru tine. Dar si daca raspunsul este nu poate reusesti sa motivezi pe cineva care si-a dorit mereu sa plece in drumetii. Ofera-le pasionatilor de plimbari prin natura un rucsac nou pentru drumetii. Cine stie, poate vei merge chiar si tu in aventuri alaturi de ei.

Rucsac Drumeție în natură NH100 10L Bleumarin

Daca pe lista ta de facut cadouri se numara si copiii atunci sigur o sa-ti placa ce urmeaza. Daca vrei sa le faci un cadou pe care sa si-l aminteasca cu drag, dar cu care sa se si laude in public atunci caciula aceasta a fost gandita special pentru tine. Ofera-le ceva original celor mici si bucura-te de zambetele care vor aparea pe fetele lor.

Căciulă Peruviană Schi/Sanie Monstercat Albastru Copii

Daca esti genul de persoana careia ii place sa faca cadouri mai clasice si nu ceva mai iesit din comun atunci sigur nu ai cum sa dai gres cu o pereche de manusi si o caciula cadou. Daca stii ca prietenii tai nu si-au mai diversificat de mult garderoba de iarna atunci ajuta-i tu cu o bucurie de Craciun.

Căciulă schi MIXUP Albastru Adulți

Inca unul dinte lucrurile pe care am de gand sa-l fac cadou cuiva special anul acesta este acest ceas. Un cadoul ideal pentru cei ce isi doresc sa progreseze in sportul pe care il practia, cu un design frumos si simplu. De asemenea, culoare nu trebuie sa va trimita cu gandul ca poate fi facut cadou doar femeilor. Acesta vine in mai multe culori precum albastru sau verde ideal si pentru barbati.

Ceas Cronometru Alergare W200 S Roz

Eu #ȘtiuCeVreiDeCrăciun. Dar tu stii? Bucura-i pe cei dragi cu un cadou care sa-i inspire sa faca miscare pentru a avea forte proaspete sa invinga orice provocare le va aduce 2022. Dar nu uita de tine asa ca rasfata-te putin, ofera-ti un cadou si ramai mereu in miscare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.