Stiri

80 de milioane de americani și canadieni, afectați de ninsori abundente, vânt și îngheț. 150.000 de oameni au rămas în beznă

80 de milioane de americani și canadieni sunt afectați de o furtună de iarnă, care a adus ninsori abundente, îngheț și vânt care a provocat întreruperi de curent. Cel puțin 150.000 de oameni au rămas fără electricitate.

Mii de zboruri au fost anulate, alte mii au întârzieri și mai multe state au raportat întreruperi ale traficului rutier. 

Șoferii au fost avertizați că drumurile sunt periculoase. Statele Virginia, Georgia și Carolina de Nord și de Sud au declarate stare de urgență. O porţiune din autostrada Interstate I95 a fost închisă în Carolina de Nord.

Meteorologii spun că în unele zone se vor depune mai mult de 30 de centimetri de zăpadă. Sunt posibile și inundații de coastă, inclusiv la New York. 

Citește întreaga știre: https://www.digi24.ro/stiri/externe/80-de-milioane-de-americani-si-canadieni-afectati-de-ninsori-abundente-vant-si-inghet-150-000-de-oameni-au-ramas-in-bezna-1804957

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.