Online Shopping

Arde calorii cu Decathlon

Buna dragii mei cititori! Sper ca ati avut parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi voua si sper ca acele cadouri despre care am discutat intr-un articol precedent au fost pe masura asteptarilor si indragite asa cum se cuvine. Astazi vorbim despre ceva foarte important, subiect pe care l-am mai dezbatut aici pe blog si anume arderea caloriilor sau de ce este important sa facem sport. Iar Decathlon vine in ajutorul nostru cu noua lor campanie denumita Ardem caloriile. Asa ca haideti sa vedem ce putem face pentru a arde niste calorii.

Eu sunt foarte nostalgica de fel si de multe ori ma gandesc la copilarie, la ce bine era cand ieseam cu restul copiilor pe strada si ne jucam cu mingea, elasticul sau saream coarda. Nostalgia m-a lovit atat de tare in ultima vreme deorece mereu aud copiii afara cum se joaca, asa ca am spus de ce sa nu combim placutul cu utilul si sa-mi cumpar o coarda de sarit atat pentru a arde niste calorii cat si pentru a gusta putin din memoriile trecutului. Sunt sigura ca si voi v-ati jucat numerele cand erati mici.

Cred ca v-am mai spus ca eu am mainile destul de slabe. Nu prea pot sa fac florati deoarece nu am forta in brate si obosesc repede atunci cand car lucruri grele precum un bidon de apa. Dar pe langa asta am si musculatura mainii destul de slaba si o prindere nu prea puternica. Asa ca anul acesta mi-am propus sa-mi antrenez si aceasta parte a corpului cu ajutorul unui handgrip reglabil. Manerul este unul ergonomic si ajuta la o prindere mai buna. Daca si tu esti in aceeasi situatie ca si mine atunci acest produs este pentru tine.

Am o saltea de pilates de ceva timp pe care ma mai fac pilates ocazional sau doar ma antrenez, dar ce-i drept, pentru a fi motivata sa ard mai multe calorii as avea nevoie de una noua. Cea veche se vede ca a fost destul de folosita, iar acum nu mai arata deloc bine chiar daca nu am achizitonat-o cu foarte mult timp in urma.

Urmatorul produs pe care vreau sa vi-l recomand sigur va arde cele mai multe calorii! Este mai mult pentru cei ce locuiesc la casa si isi permit sa faca putina galagie sau au spatiu. Eu din pacate, deoarece locuiesc la bloc, nu imi pot permite un sac de box desi mi-as dori foarte mult unul. Pe langa faptul ca te ajuta sa te antrenezi si sa arzi calorii este la fel de bun si pentru zilele grele in care nu stii cum sa scapi de presiune sau cum sa lasi sentimentele sa iasa la suprafata.

Sportul este sanatos si ne ajuta sa ne mentinem fizicul. De asemenea este foarte bun si pentru sanatatea noastra mintala si pentru a mentine un echilibru in viata. Totul trebuie sa se afle in balanta asa ca faceti sport cat doriti si cat puteti dar nu va neglijati corpul in celelalte privinte. Mancati sanatos si cel mai important nu uitati sa va hidratati dupa fiecare antrenament. Pentru asta recomand sa aveti mereu la voi un bidon cu apa de cel putin 500 ml pentru a ramande hidratati.

Aveti grija de voi si spor la ars calorii! De asemenea, spuneti-mi in comentarii voi cum ardeti calorii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.