Online Shopping

Mergi în drumeție împreună cu Decathlon

Buna ziua, dragii mei cititori! Sper ca ati avut un weekend minunat si ca incepeti saptamana in forta. Eu am avut un weekend frumos, m-am relaxat si am facut cateva activitati. Printre lucrurile obisnuite pe care le fac in fiecare weekend precum ar fi cititul, plimbatul sau vizionatul serialelor in acest weekend am fost intr-o mica drumetie impreuna cu cativa prieteni. De mult timp nu am mai fost intr-o #drumetie, iar acum ca s-a ivit oportunitatea de a merge cu prietenii nu am putut refuza.

Cand eram in liceu obisnuiam sa merg in drumetii prin padure cu prietenii in weekenduri sau cu familia. Ne bucuram de natura inconjuratoare si incercam sa facem cat mai multe poze la flora si fauna. Pe atunci aveam super mare #poftadesport. De asemenea, daca vedeam pe drumul nostru orice fel de mizerie lasata in urma de alti oameni mereu am incercat sa curatam pentru a pastra cat mai intact ceea ce mama natura ne-a oferit. Dar de cand am intrat la facultate timpul meu a fost mai redus si in weekenduri nu am mai avut timp sa merg in drumetii, fie ele si scurte. Prietenii mei s-au dus la facultate prin orase diferite fata de al meu, iar acasa ne intoarceam in zile diferite si niciodata nu reuseam sa programam alta drumetie.

Dar in acest weekend am realizat cat de mult mi-au lipsit drumetiile si am decis sa ma apuc din nou de acest hobby lasat in urma acum multa vreme. Daca si voua va face placere sa va plimbati prin natura, va recomand sa o faceti intr-un echipament adecvat vremii si terenului pentru a face din drumetia voastra o experienta placuta. In aceasta ordine de idei, vreau sa va arat unul dintre modelele de bocanci de la Decathlon pe care eu le folosesc in drumetiile mele obisnuite.

Aceasta pereche este una calduroasa, din material impermeabil si sunt folosite pentru drumetiile prin zapada. Eu le folosesc si in drumetiile mele obisnuite pe vreme rece, deoarece sunt mai friguroasa de fel, iar in padure este mai rece. Va recomand cu tot dragul sa va achizitionati si voi aceasta pereche. Talpa este din cauciun avand o aderenta foarte buna. Dar cel mai important este faptul ca in aceste ghete va este asigurat confortul piciorului si va puteti bucura de drumetie in voie fara a va face griji de batuturi sau picioare dureroase mai tarziu.

Prietenul meu este mai pretentios cand vine vorba de incaltaminte. Pentru el aceasta trebuie sa se potriveasca si cu vremea de afara, dar sa-i serveasca pe deplin scopului in care va folosi incaltamintea. Asa ca cea mai buna decizie a fost sa-i fac o surpriza si sa-i cumpar o pereche de bocanci de la #DecathlonRomania conceputi special pentru drumetiile la munte. Talpa este aderenta, impermeabila si de asemenea are protectie impotriva pietrelor. Nu stiu ce altceva si-ar putea dori mai mult de la aceasta pereche.

Daca vreunul dintre produsele de mai sus sau orice produs achizionat de la Decathlon nu va este pe plac, toate produsele acestora au doi ani garantie tocmai pentru a se asigura ca voi sunteti foarte multumiti. De asemenea, Decathlon se axeaza foarte mult pe calitatea produselor pe care acestia le livreaza asa ca la ei veti gasi mereu calitate inalta si la un pret pentru toate tipurile de portofele pentru minim 80 de spoturi diferite. Asa ca va incurajez sa achizionati cu caldura orice articol sportiv aveti nevoie.

Voi ce activitati practicati in weekend sau in timpul saptamanii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.