Online Shopping

Idei cadouri de Paste pentru copilul tau

Buna ziua dragi cititori! Sper ca ati avut un weekend minunat si ca saptamana va merge bine. Cum Sarbatorile Pascale se apropie repede-repede astazi va invit sa discutam in acest articol despre idei de cadouri pentru copiii vostri, dar nu numai. Cu ajutorul celor de la Decathlon si a campanie lor Idei cadouri de Paste pentru copii am sa va propun cateva idei pe care le puteti aplica atat pentru micutii vostri, dar si pentru nepoti sau vecini.

Bicicleta pentru cei mici

Prima idee de cadou pe care va asigur ca cei mici o vor indragi sunt bicicletele pentru copii! Imi aduc aminte ca atunci cand am implinit 7 ani parintii mei mi-au facut cadou prima mea bicicleta. Era rosie cu roti ajutatoare si sa fiu sincera a durat multa pana cand am avut curaj sa merg pe ea fara roti ajutatoare. Exersam in fiecare zi in curtea casei mersul pe bicicleta, iar tatal meu era mereu aproape de mine in caz de orice. La un moment dat mi-a luat rotile ajutatoare pentru a invata sa merg fara, dar mie inca imi era frica sa nu cad. Intr-un final am reusit sa trec si peste acest obstacol mare la vremea respectiva. Acest gen de cadou va va ajuta in acelasi timp sa petreceti mai mult timp cu cel mic si sa fiti alaturi de el. Copilul va avea nevoie de sprijinul vostru constant pentru a invata sa mearga pe #bicicleta.

Role pentru cei mici

Cred ca visul oricarui copil este sa detina cel putin o pereche de role in copilarie. Cand eram mica obisnuiam sa ies de multe ori afara pe strada si sa ma plimb cu rolele alaturi de alti copii. In cartier era o fata mai mare care stia sa se dea pe #role foarte bine si ne-a invatat si pe noi ceilalti copii. Datul cu rolele era una dintre activitatile mele preferate si puteam sa o fac si in curtea casei nu doar pe strada. In acest scop va propun ca idee de cadou o pereche de role pentru copii.

Trotineta pentru cei mici

Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dorit mereu pe cand eram copil era o trotineta pentru copii. Din pacate nu am primit niciodata una si uneori le imprumutam pe cele ale copiilor care aveau. Era foarte amuzant sa ma dau cu #trotineta si de multe ori faceam intrecere cu cei care avea role. Bineinteles niciodata nu puteam intrece o bicicleta. Un lucru important de retinut este ca in cazul oricarui cadou de acest gen pe care urmeaza sa il faceti unui copil trebuie sa adaugati si echipament de protectie precum casca, cotiere, genunchiere. In cazul nefericit in care se produce un accident copilul vostru va fi protejat si ferit de orice pericol.

Sper ca aceste idei de cadouri sa va fie de folos si sa-i faceti pe micutii vostri fericiti de sarbatori. Cu aceasta ocazie va urez tututor Paste Fericit si sa aveti parte de un timp cat mai frumos alaturi de familia voastra si de cei dragi voua. Si nu in ultimul rand Hai afara, hai la sport! Ne auzim cu bine in urmatorul articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.