Online Shopping

Ce cadouri ii poti cumpara celui mic de 100 lei de la Decathlon

Suntem abia la jumatatea lunii Mai, dar eu nu ma pot gandi decat la faptul ca in curand vine prima zi de vara si anume 1 Iunie. Cred ca toti ne-am saturat de vremea instabil de afara. Cand este soare, cand incepe ploaia si tot asa toata ziua sau, mai rau, mai multe zile. Eu sincer abia astept sa vina vara, iar asta imi da o speranta ca si vremea se va stabiliza intr-un fel sau altul si vom avea parte de o vara calduroasa si lipsita de ploi.

Vorbind zilele astea cu prietenele mele am realizat ca prima zi de vara da startul numeroaselor zile frumoase ce vor urma deoarece incepe cu Ziua Copilului, o zi minunata si plina de zambete. Nu va incanta atunci cand auziti copii cum rad si se distreaza? Mie personal imi fac ziua mai buna iar zambetul lor ma ajuta si pe mine sa zambesc. Vorbind cu fetele am ajuns sa mergem putin in trecut pe vremea cand eram noi copii si am ajuns sa fiu intrebata “Tu ce ti-ai fi dorit cand erai copil sa primesti la inceput da vara?”.

Am stat putin sa ma gandesc la cum eram in acea perioada si la acea varsta si am raspuns ca mi-as fi dorit sa primesc incaltaminte sport sau haine sport cu care sa pot iesi afara, sa alerg si sa ma joc cu restul copiilor care erau in vacanta. Dar in special, un lucru pe care mi l-am dorit mereu cand eram mica era un set de rachete Badminton.

Idei de cadouri pentru copii de 1 Iunie

Aceasta discutie cu fetele si gandurile la copilarie si la ce mi-as fi dorit eu mi-au dat o idee extraordinara. Asa ca in continuare vreau sa va prezint si voua cateva cadouri pe care le puteti darui celor mici de 1 Iunie si care costa sub 100 de lei. Primul lucru care nu ar trebui sa lipseasca din cadou este o sticla cu apa pe care copilul sa o poata lua cu el oriunde merge la joaca. Sa nu uitam niciodata cad de cald poate fi vara, iar hidrarea este un lucru important de care copilul trebuie sa fie constient de mic. Acest lucru ar trebui sa-i fie prezentat sub o forma cat mai placuta si nu sub forma unei obligatii. Sticla poate sa aibe un design mai interesant pentru a il face pe copil sa o ia cu el de fiecare data cand iasa la joaca.

Sunt de parere ca un cadou potrivit pentru un copil plin de energie este incaltamintea sportiva. Avand in vedere ca o data cu vara vine si mult dorita vacanta de vara copiii o sa mearga la joaca mult mai des si vor avea nevoie de incaltaminte potrivita si rezistenta pentru a se putea bucura din plin de sport.

Ultima idee de cadou pe care vreau sa v-o prezint in acest articol sunt ochelarii pentru inot. Vara este momentul oportun de a ii incuraja pe copii sa incerce inotul. In acelasi timp in care vor face sport vor putea de asemenea sa se si racoreasca putin. Pe langa activitatile intelectuale pe care copilul le face zi de zi in timpul scolii sportul ar trebui sa fie o prioritate in timpul sau liber. De asemenea sportul poate fi practicat si de catre parinti find o oportunitate de a petrece mai mult timp cu cel mic.

Sper ca v-au placut aceste idei si astept sa imi spuneti voi ce planuti sa ii luati celui mic de ziua lui. O zi frumoasa va doresc si plina de caldura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.