Apartamente

Apartamente de vânzare în Sebeș

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Sper că săptămâna aceasta a mers bine pentru voi. Eu personal m-am relaxat până de curând, dar acum este timpul să-mi reiau treaba. În ultima vreme m-am gândit foarte mult la a-mi găsi o casă permanentă, dar momentan nu știu unde îmi doresc să mă mut. Știu doar că nu-mi doresc să rămân în orașul actual. Aș vrea să explorez alte locuri, evident tot în România. Așa că am început să fac cercetări și să iau în considerare mai multe variante și i-am găsit pe cei de la SanCasa care au apartamente de vânzare în Sebeș.

Cine sunt ei?

SanCasa este o companie românească cu o experiență în domeniul construcțiilor de peste 15 ani. Cel mai recent proiect al lor se numește Atmosphere Residence și este de asemenea lucrul care m-a impresionat. Complexul este amplasat în Sebeș, un oraș superb, la doar 10 minute de centrul istoric. De-a lungul timpului, seriozitatea, experiența și pasiunea celor de la SanCasa le-a adus peste 400 de clienți mulțumiți, având peste 60.000 de metri pătrați construiți. Compania oferă de asemenea o mulțime de facilități la cumpărare, la amenajare și la post vânzare. Printre acestea se numără un tur gratuit de vizionare, modalități de plată personalizate, finisaje la alegerea clientului, încălzire în podea, cablare TV și internet, zone verzi și locuri de joacă pentru cei mici, locuri de parcare și multe altele. Toate acestea, dar și multe alte informații se regăsesc pe site-ul SanCasa.

Apartamente de vânzare în Sebeș
Complex arpatamente Atmosphere Residence

Ce fel de apartamente poți achiziționa?

Acum că ti-am prezentat pe scurt ce reprezintă Atmosphere Residence, dă-mi voie să-ți spun și câteva cuvinte despre apartamentele din ansamblu. Eu personal m-am orientat după apartamente cu 2 camere deoarece sunt singură și nu consider că am nevoie de mai mult spațiu. Dar pentru o familie mai numeroasa sau un cuplu cu siguranță recomand un apartament cu 3 sau 4 camere. Fie că alegi un apartament mai mare sau mai mic fi sigur că ai unul sau două balcoane incluse pentru priveliște sau pentru posibilitatea amenajării unei terase. Apartamentele cu 2 camere de la ultimul etaj beneficiază de terase private. Acest lucru m-a atras deoarece nu l-am mai întâlnit în altă parte. Pe lângă apartamentele cu 2,3 sau 4 camere Atmosphere Residence oferă și posibilitatea de a cumpăra un Penthouse.

Procesul de achiziționare

Procesul de achiziționare al unui apartament în Atmosphere Residence este unul foarte simplu și alcătuit din doar 6 pași. Echipa îți oferă toate informațiile necesare în scris sau telefonic, dar programarea unei vizite este mereu recomandată. Eu sunt de părere ca așa poți să iei cea mai bună decizie posibilă în funcție de plăcerile și nevoile tale, iar vizita este de asemenea gratuită. După ce ai programat o vizită și ai stabilit ce apartament îți dorești al treilea pas constă în pregătirea actelor necesare și stabilirea modalității de plată. După stabilirea acestor detalii urmează semnarea contractului, iar apoi alegerea finisajelor. Vei vedea cum viitoarea ta casa prinde conturi chiar sub ochii tăi. La final nu ești singurul care sărbătorește achiziția și începutul unui nou capitol din viața ta. SanCasa ciocnește un pahar de șampanie alături de tine și vă puteți bucura împreună de noul apartament.

Apartamente de vânzare în Sebeș
Apartamente de vânzare în Sebeș

Unde îi pot găsi pe cei de la SanCasa?

Cel mai repede îi puteți găsi și contacta pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/SanCasacomplexrezindential), dar SanCasa este de asemenea prezentă și pe Instagram, Youtube și LinkedIn. Adresa complexul Atmosphere Residence este Sebeș, str. Transilvania, nr. 2, jud. Alba, Romania. Interacțiunea se poate face și prin intermediul e-mailului la adresele office@sancasa.ro sau alexa.similie@sancasa.ro. Numerele de telefon disponibile sunt Alexa Similie: 0751061359 sau Telefon fix/fax: 0358882425 iar programul este de luni până vineri de la ora 08:00 și până la 16:00. Sâmbătă și duminică este închis.

Sper ca articolul meu să vă ajute în căutarea voastră de apartamente. Dar eu cu siguranță mă voi gândi serios la Atmosphere Residence ca la o posibilă casă în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.