Timp liber

Folosiți cremă cu protecție solară

Bună ziua dragi cititori! N-am mai fost de mult activă pe blog de ceva timp deoarece am fost prinsă cu multe treburi, dar acum am revenit dornică să împărtășesc experiențe cu voi. Sper că voi ați avut parte de un timp frumos și că nu ați stat prea mult în soare. Astăzi vorbim puțin despre cremă cu protecție solară și de ce este important să o folosim.

Ce sunt razele UV și ce fac ele

Este foarte important să cunoaștem că soarele emite raze UV. Aceste raze în timp ne afectează pielea accelerând procesul de îmbătrânire, lăsând urme pe piele și chiar duc la apariția cancerului de piele. Razele UV de asemenea pot cauza probleme asupra ochilor. Putem găsi raze UV și în lămpile pentru bronzat de aceea nu vă recomand să mergeți la solar să vă bronzați. Pentru moment poate vă bucurați de bronzul frumos obținut, dar în timp dacă veți continua să mergeți puteți avea parte de surprize neplăcute.

cremă cu protecție solară

De ce să folosim cremă cu protecție solară?

Una dintre metodele pe care le putem folosi pentru a ne apăra de soare este să folosim o cremă cu protecție solară. Vă recomand ca de fiecare dată când mergeți afară să aplicați pe piele cremă. Poate că acum vi si pare un lucru banal de care nu aveți vreme, dar în timp vă va ajuta enorm. Într-adevăr crema nu vă va proteja 100%, dar orice e mai bine decât nimic. Protecția solară trebuie aplicată din nou cam o dată la 2 ore. Folosind cremă cu protecție solară vă protejați pielea în timp de cancer și de alți factori dăunători pe care razele UV le au. Aveți grijă ce fel de cremă folosiți. Eu recomand SPF 50 deoarece este cea mai puternică și efectul ei durează cel mai mult. Creme cu SPF 100 nu prea există.

De asemenea, pe lângă cremă cu protecție solară puteți să purtați o pălărie când ieșiți afară, să evitați orele la care soarele este cel mai puternic și să căutați mereu umbră. Sper ca aceste sfaturi să vă fie de folos. Nu uitați să vă protejați și să aveți grijă de voi. Săptămână frumoasă!

Între timp poate vă interesează sfaturile pe care le oferă Ducesa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.