Online Shopping

Înapoi la școală, înapoi la sport!

Bine v-am regăsit, dragi cititori! Sper că ați avut o săptămână minunată și revigorantă. Dar nu va relaxați prea mult și nu uitați că în curând începe școala. Suntem la jumătatea lunii august, dar în curând copiii vor merge înapoi la școală. Și nu trebuie să uităm că aceștia nu se vor întoarce doar la învățat și teme, ci vor merge înapoi la sport. Așa că în acest articol vom discuta despre sportul la școală și despre ce sporturi pot practica copiii la școală. Să-i dăm bătaie!

1. Fotbal

Îmi amintesc că cel mai des la școală se juca fotbal. Mai mult băieții făceau asta, dar din când în când ne mai alăturam și noi fetele stând în poartă sau încercând să dăm pase pe teren la cei care se pricepeau. Fuga de colo, colo era amuzantă și ne distram destul de mult. Desigur uneori se mai întâmpla ca un coleg sau colegă să se împiedice și să cadă. Asta de obicei ducea la pantaloni rupți și mâini julite, uneori și puțin plâns. Dar anul acesta școlar părinții ar trebui să fie pregătiți din timp și să aibe ascuns în arsenal un trening de rezervă pentru copiii lor, mai ales dacă aceștia sunt mai mici. Toți știm cât de agitați pot fi.

2. Volei

Îmi amintesc de pe vremea când eram copil că voleiul era sportul meu preferat la școală. Mereu reușeam să ne strângem suficienți încât să ne jucam toată ora și nimeni nu se plictisea în timpul meciului. Profesorul de sport ne mai învăța cum să servim corect mingea și cum să facem preluări. Uneori ne jucam afară, uneori ne jucam în sală. Depindea de vreme, dar si de unde era loc deoarece de multe ori sala era ocupată de altă clasă care avea educație fizică. De câteva ori mi s-a întâmplat să alunec sau să mă jeneze papucii, iar câteva zile abia mai puteam să merg. De obicei îmi trecea până săptămâna următoare când aveam iar sport, dar o luam de la căpat. Recomandarea mea este să le luați copiilor voștri încălțăminte sportivă adecvată care să nu-i jenze și care să le permită să facă mișcare în voie.

3. Baschet

La școală jucam destul de mult și baschet. Uneori înainte să ne lase să facem ce vrem, profesorul ne punea să aruncăm de câteva ori mingea la coș. Trebuia să înscriem câte 10 puncte fiecare. Uneori era așa de dificil! Vara ne jucam mult în curtea școlii și stăteam destul în soare. Purtam de obicei pălării sau șepci ca să nu ne ardă soarele așa de tare și să nu riscăm să facme însolație. Era amuzant să ne întrecem cine înscrie cele mai multe lovituri la coș sau cine reușește să o facă de cel mai departe. Uneori mai jucam câte un meci, dar destul de rar deoarece nu eram prea buni la baschet și din 10 aruncări la coș nu nimeream nici jumătate.

Sper ca acest articol să vă placă, iar sfaturile mele să vă fie utile. Ne revedem cu altă ocazie într-un alt articol. Voi cum vă pregătiți de începerea școlii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.