Despre mine

Mă bucur că ești curios să afli mai multe despre mine. În rândurile ce urmează îți voi povesti puțin despre mine, iar în secțiunea de comentarii ești liber să-mi povestești și tu despre tine pentru a ne putea cunoaște mai bine. Deci să începem!

Câteva lucruri generale despre mine

Cred că primele două lucruri pe care vrei să le știi despre mine sunt numele și vârsta. Mă numesc Bianca și am 22 de ani.

Îmi place foarte mult să scriu și să citesc. Ocazional scriu povești pe care le trimit prietenilor mei. Nu obișnuiesc să le postez, dar poate voi face asta în curând. De asemenea, îmi place foarte mult să mă uit la seriale, filme și anime-uri.

Am o pasiune pentru Japonia, din câte se poate observa și din titlul blogului. Am început să învăț japoneză singură acasă și chiar dacă pare greu nu e deloc așa și vă încurajez pe toți să încercați să o învățați. Este o limbă foarte frumoasă. Îmi place să citesc despre istoria japoneză, despre miturile lor, legende, despre absolut tot. Mi-aș dori într-o zi să reușesc să vizitez Japonia, dar nu cred că mi-aș dori să locuiesc acolo.

Iubesc natura și tot ce ține de ea. Îmi doresc ca într-o zi să am puterea de a o ajuta mai mult și de a-i face pe alții să înțeleagă cât de important este rolul ei în viața noastră.

Misiunea mea

Am creat acest blog pentru a putea scrie despre lucrurile care mă impresioneză, despre gândurile și ideile mele, dar în același timp l-am creat și pentru că scrisul mă ajută să mă relaxez. Îmi doresc să-mi creez aici micul meu refugiu, dar în același timp vreau ca acesta să fie un loc plăcut și pentru cititorii mei. Un loc în care să-și poată împărtășii ideile și gândurile liniștiti. Așa că haide să facem împreună lumea un loc mai bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.