Timp liber

Lucrurile mele favorite, partea 1

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi câteva dintre lucrurile mele favorite și mă gândesc să fac o serie cu acest gen de articole. De asemenea vă invit ca la finalul fiecărui articol să lăsați un comentariu în care să îmi spuneți câteva dintre lucrurile voastre preferate. Așadar să începem.

Unul dintre lucrurile mele preferate este să mă uit la filme, seriale și anime-uri. Fac acest lucru destul de des alegând la ce să mă uit în funcție de starea mea de spirit. Dacă consider că am destulă răbdare atunci voi căuta un film, de regulă unul romantic deoarece acestea sunt preferatele mele. Iar dacă vreau ceva cu o poveste mult mai lungă atunci am să caut un serial de obicei din seria fantasy sau SF. În general când vreau o poveste dar ceva mai scurtă o să recurg la un anime, în general de 12-25 de episoade. Când eram mai mică nu îmi plăceau filmele sau serialele deoarece niciodată nu reușeam să urmăresc subtitrarea la timp și ajungeam pe la mijlocul frazei atunci când aceasta deja dispărea de pe ecran. Dar de când eram mică mă uitam la anime-uri chiar dacă erau în engleză și nu apucam să citesc subtitrarea deoarece mă uitam pe Animax după ora 8:00 seara.

De curând vizionarea anime-urilor a devenit unul dintre hobby-urile mele deoarece fac acest lucru regulat iar la filme de regulă mă uit cu prietenii sau cu iubitul meu. La seriale mă uit mai puțin deoarece multe dintre ele au foarte multe episoade și sezoane deseori având nenorocul să nimeresc seriale foarte bune dar care au fost anulate din diverse motive. De asemenea, am observat că după trei, patru sezoane serialul începe să nu mai fie la fel de frumos ca la început așa că mă orientez după seriale scurte care sunt terminate și la care nu mai urmează să se adauge sezoane noi.

Voi la ce vă uitați în timpul liber ca să vă relaxați?

Printre preferatele mele se numara si obiceiul de a cumpara pantofi eleganti. Imi place sa arat la moda in orice moment al zilei m-as afla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.