Timp liber

Năzdrăvănii cu pisica

Nu știu dacă aveți animale de casă sau dacă sunteți fanii animalelor dar eu personal dețin un câine de talie medie maidanez și o pisică de asemenea maidaneză. Cu toții cred că am văzut videoclipurile acelea amuzante cu animale în care fac diverse năzdrăvănii sau sunt puși în ipostaze amuzante. Astăzi vreau să vă împărtășesc și eu câteva dintre fazele care mi se par amuzante în care este implicată pisica mea.

Pisica mea se numește Vivi și împreună cu tatăl meu am adoptat o de pe stradă când încă era un pui hrănit de majoritatea vecinilor. La început a fost destul de sfioasă dar încetul cu încetul să apropiat de noi și acum suntem de nedespărțit. Cum sunt în prezent la facultate tatăl meu îmi trimite ocazional poze cu pisica și îmi mai povestește ce mai face. De când avem această pisică nu mai există șopârle în curtea noastră deoarece le vânează pe toate și le omoară. De asemenea ocazional îi mai aduce tatălui meu în fața preșului câte un șoricel mai mic sau mai mare. O dată în loc de șoricei ne-a adus o vrabie. Lăsând la o parte năzdrăvăniile cu animale, din când în când mai aleargă de nebună prin curte și uneori se ascunde după colțuri și așteaptă să ne apropiem de ea ca mai apoi să ne sară la picioare.

Pisica aceasta este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Ne aduce foarte multă fericire și este un prieten foarte bun. Tătăl meu nu putea suporta pisicile, dar cu Vivi este o excepție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.