Timp liber

Motive pentru care îmi place să stau singură în cameră

Fiind unicul copil al părinților mei întotdeauna am avut camera mea cu jucăriile mele și cu lucrurile mele. În timp am crescut iar acest lucru nu s-a schimbat. Întotdeauna am avut intimitate în camera mea și un loc pe care să îl pot considera numai și numai al meu. Dar am crescut și a venit timpul să mă duc la facultate și să încep să locuiesc într-o cameră de cămin deoarece chiriile în Cluj sunt foarte scumpe iar starea mea financiară nu era una prielnică chiriilor.

Așa că de la a sta singură în cameră am ajuns să stau împreună cu alte patru fete. Nu pot să mă plâng prea mult pentru că a fost un timp pe cât de frumos și plăcut pe atât de neplăcut. Spun că a fost neplăcut deoarece intimitatea a lipsit cu desăvârșire. Nu prea puteam să vorbesc la telefon în cameră pentru că era gălăgie sau pentru că era mereu o fată prezentă și nu îmi place să îmi asculte cineva conversațiile. Nu puteam să fac ce voiam eu pentru că evident trebuia să consider și faptul că erau și alte persoane în cameră cu mine. Nu puteam să îmi las lucrurile peste tot, trebuia mereu să le țin în ordine pentru că așa este de bun simț să faci în momentul în care locuiești cu alte persoane.

Dar a venit pandemia iar eu am rămas în Cluj la un cămin și așa am rămas și singură în cameră. De atunci și până acum am stat tot singură și nu cred că aș putea să ma mai obișnuiesc să stau cu altcineva. Îmi place foarte mult să pot să mă trezesc la ce oră vreau eu fără să fiu deranjată de cealaltă persoană din cameră. Îmi place să mă culc la orice oră vreau pentru că nu trebuie să iau în considerare că altcineva vrea să se culce mai repede. Pot să citesc fără să îmi fac griji că este gălăgie în cameră și de asemenea pot să stau să vorbesc cu prietenii mei până seara târziu fără a fi nevoită să fac liniște pentru altcineva. Îmi place foarte mult să pot să fac ceea ce vreau eu în cameră și să pot petrece timp cu mine.

Vouă vă place mai mult să stați singuri sau cu altcineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.